1. KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ

Padel Nokia Oy 

Hallitie 11

37140 Nokia 

2. KILPAILUUN OSALLISTUMINEN

Kilpailuun osallistutaan arvontalipukkeella Padel Nokian tiloissa. Kilpailuvastauksen sekä henkilötietojen jättäminen vastauksen yhteydessä on aina vapaaehtoista. Käsittelemme kilpailuvastausten yhteydessä saamiamme henkilötietoja kuten nimitietoja, osoitetietoja, puhelinnumeroita jne. henkilötietolain sekä tietosuoja-asetusten mukaisesti. (Lisätietoja tietosuojasta sekä rekisteriseloste.)Mikäli kilpailu edellyttää videon tai kuvan ottamista ja postaamista, Padel Nokia pidättää oikeuden uudelleenjulkaista kilpailukuvat ja/tai videot omissa SoMe -kanavissaan. Osallistujalla on kilpailun aikana koska tahansa mahdollisuus peruuttaa osallistuminen poistamalla kilpailuaiheinen kuva/video sekä pyytää Padel Nokiaa tarvittaessa poistamaan kilpailuvideo- / kuva. Edellä kuvatun kaltaisessa kilpailussa osallistuja sitoutuu noudattamaan Suomen lakia ja vakuuttaa, että kilpailumateriaali kuten video / kuva ei loukkaa tekijänoikeuksia, yksityisyydensuojaa tai lakia muutoin.

 

 

 

3. KILPAILUN VOIMASSAOLO

Kilpailu on voimassa erikseen mainitun kilpailuajan. Kilpailuajan jälkeen jätettyjä vastauksia ja/tai osallistumisia ei oteta huomioon kilpailupalkintoja arvottaessa. Padel Nokia pidättää oikeuden olla arpomatta palkintoja / voittajaa, mikäli kilpailuun liittyvä tapahtuma jouduttaisiin force majure -syistä perumaan.

 

4. KILPAILUVOITOSTA ILMOITTAMINEN

Kilpailupalkinnoista ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti puhelimitse ja / tai sähköpostilla. 

 

5. KILPAILUPALKINTO

Kilpailupalkinto ilmoitetaan kulloisenkin kilpailun yhteydessä. Kilpailupalkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Väärinkäytökset voivat johtaa palkinnon käytöstä poistoon. Palkinnonluovutuksen jälkeen henkilö (kilpailupalkinnon voittaja) vastaa itse palkinnon mahdollisesta arpajaisverosta.

 

6. MUUT EHDOT

Mikäli Padel Nokialla on syy epäillä osallistujaa vilpistä tai epärehellisestä osallistumisesta, Padel Nokialla on oikeus hylätä kilpailuosallistuminen.

Padel Nokia myös pidättää oikeuden muuttaa kilpailusääntöjä tarvittaessa. Ilmoitamme mahdollisista kilpailusääntömuutoksista tällä sivulla.