Skip to content

HINNASTO

Padel Nokian kentällä pelaat juuri sinulle sopivan aikaan. Kenttämme on avoinna aamun varhaisista tunneista aina illan myöhäisimpiin saakka, joista löydät helposti ryhmällenne sopivan yksittäisen peli- tai vuosijäsenyyden. Hinnoittelu perustuu kysyntään, jolloin ruuhkaisimpina iltapäivän sekä alkuillan tunteina kenttävuokra on hieman korkeampi ja aamu- ja myöhäisillan tunteina normaalia edullisempi.  

YKSITTÄINEN PELIKERTA

Tuntivarauksella pääset pelaamaan padelia juuri sinulle sopivaan aikaan, joustavasti peli kerrallaan! Kentän varaustilanteen näet varauskalenteristamme.

Ma-Pe            06.00-15.00               16.00€ / tunti

Ma-Pe            15.00-22.00               28.00€ / tunti

La-Su             06.00-22.00               28.00€ / tunti

Ma-Su            22.00-23.00               28.00€ / tunti

 VÄLINEVUOKRAUS JA MYYNTI 

Halliltamme on mahdollisuus vuokrata myös Wingpadelin mailoja sekä ostaa Wilsonin  padelpalloja. Käytettyjä palloja asiakkaamme voivat vapaasti lainata pelivuoron ajaksi pelikentän vierestä löytyvistä pallokoreista. Mailavuokra 4,00€ / pelikerta. Pallotuubi 9,50€ / kpl, sisältäen 3 palloa. Mailavuokran voi maksaa verkossa joko vuorovarauksen yhteydessä tai Mobilepaylla hallilla, pallotuubit ovat ostettavissa ainoastaan hallilta MobilePay -maksulla. 


VUOSIJÄSENYYS

Jatkossa vakiovuorot voi hankkia vuosijäsenyyden muodossa. Vuosijäsenyydessä vakiovuoron (pelikentän) lisäksi jäsenet pääsevät käyttämään myös Padel Nokia Sport Clubin tiloja. Myös välineiden käyttö sisältyvät vuosijäsenyyden hintaan. Lisätietoja vuosijäsenyydestä saat sähköpostitse: nfo@padelnokia.fi. 

Ma-Pe              06.00-16.00               2000€ / 12kk jäsenyys (1,5h peliaika)

Ma-To, Su        16.00-21.00               3000€ / 12kk jäsenyys (1,5h peliaika)

Muut ajat                                            2500€ / 12kk jäsenyys (1,5h peliaika)

Jäsenyyshinnat sisältävät alv. 10%. 


LIIKUNTAETU / MAKSUTAVAT 

SMARTUM, EDENRED, EPASSI

Verkkomaksujen lisäksi voit jatkossa maksaa pelivuorojasi myös ePassilla! Alta löydät ohjeet ePassi-saldon lisäämikseksi Playtomic -tilillesi: 

 

1. Tee mobiilimaksu ePassi.fi / Smartum Saldo -soelluksella  / My Edenred -sivulla Padel Nokialle haluamallasi summalla

2. Lähetä näyttökuva tapahtumasta sähköpostitse janne.valkila@padelnokia.fi ja ilmoita viestissäsi myös Playtomic -tilisi sähköpostiosoite

3. Näyttökuvan saatuamme lisäämme tilillesi siirtoa vastaavan summan saldoa, jolla voit maksaa pelivuorojasi